05 March 2012

Belajar Bahasa Korea - Latihan Menulis Huruf Hangul


Untuk seksyen Belajar Bahasa Korea kali ini, saya ingin kongsikan latihan menulis huruf-huruf Hangul (Konsonan dan vokal). Latihan ini disediakan dalam format .pdf. Contoh isi:





Latihan ini boleh didownload secara percuma.

Download:
(Mediafire)

15 comments:

An Nur28 said...

Saya ingin sangat belajar bahasa malaysia ke korea !!!

Admin said...

boleh belajar. boleh belajar. :)

Iyka99 said...

admin..kalau download ni ada virus tak?

Admin said...

Boleh scan dulu pdf file sebelum buka.

Bassybibinana said...

best ye...

erya tirah said...

saya jessica makwe kyuhyun kami kan bersama pada hari sabtu tarikh

admin said...

tak ade.jgn risau

faiz fawalo said...

aduyai , pening sudah kepala aq .

Yuliyana said...

pening kepale aku mempelajari bahase nie , tapi best :D

KWC Hee said...

Belajar sikit-sikit. Tapi kena konsisten la. Kalau tak memang lupa lah semua. All the best! :)

KWC Hee said...

tak perlu pening kepala. :)

MarianDantes95 said...

Pereng ak tgok bhsa korea ni.. tp, ak ske...

evolution nilam said...

susah nyew nk bljar bhase korean :(

Sooyoung566 said...

saya bahasa korea ni....lagu boleh lah hafal .tapi kalau percakapan,boleh lah sikit sikit.

Aryssa Natasya said...

lgu korea mmang lha bole hafal tpi ckap korea sikit je bole